Natural Jihlava Agáve sirup Bio tmavý Raw 500ml
Popis
Pro výrobu agávového sirupu v BIO kvalitě se používají pouze vybrané rostliny agáve z ekologického zemědělství. Tyto rostliny se drtí a získává se z nich surová šťáva. Ta se dále zahušťuje ve vakuu při teplotě kolem 40 0C. Díky tomu zůstávají zachovány nutriční hodnoty sirupu. Složení: Šťáva bio z kaktusu agáve 100% Dostupné gramáže: 500ml Země původu: Česká republika Pro výrobu agávového sirupu v BIO kvalitě se používají pouze vybrané rostliny agáve z ekologického zemědělství. Tyto rostliny se drtí a získává se z nich surová šťáva. Ta se dále zahušťuje ve vakuu při teplotě kolem 40 0C. Díky tomu zůstávají zachovány nutriční hodnoty sirupu. Největším přínosem agávového sirupu, který má sladivost až o 30 % vyšší než rafinovaný cukr je jeho vysoký obsah fruktózy až 65 % a nižší podíl glukózy max. 25 %. Díky tomu má glykemický index pouze 30. A bývá používán i diabetiky. Má příjemnou karamelovou chuť a dá se použít v teplé i studené kuchyni. Energetická hodnota 1302 kJ / 311 kcal Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 78 g z toho cukry 77 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g
Hmotnost | 0.8 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.