Natural Jihlava Agáve sirup Bio tmavý Raw 500ml
Popis
Pro výrobu agávového sirupu v BIO kvalitě se používají pouze vybrané rostliny agáve z ekologického zemědělství. Tyto rostliny se drtí a získává se z nich surová šťáva. Ta se dále zahušťuje ve vakuu při teplotě kolem 40 0C. Díky tomu zůstávají zachovány nutriční hodnoty sirupu. Složení: Šťáva bio z kaktusu agáve 100%
Dostupné gramáže: 500ml
Země původu: Česká republika
Pro výrobu agávového sirupu v BIO kvalitě se používají pouze vybrané rostliny agáve z ekologického zemědělství. Tyto rostliny se drtí a získává se z nich surová šťáva. Ta se dále zahušťuje ve vakuu při teplotě kolem 40 0C. Díky tomu zůstávají zachovány nutriční hodnoty sirupu.
Největším přínosem agávového sirupu, který má sladivost až o 30 % vyšší než rafinovaný cukr je jeho vysoký obsah fruktózy až 65 % a nižší podíl glukózy max. 25 %.
Díky tomu má glykemický index pouze 30. A bývá používán i diabetiky. Má příjemnou karamelovou chuť a dá se použít v teplé i studené kuchyni.
Energetická hodnota
1302 kJ / 311 kcal
Tuky
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
Sacharidy
78 g
z toho cukry
77 g
Bílkoviny
0 g
Sůl
0 g
Hmotnost | 0.8 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.