ČERVENÁ ČOČKA mouka - 1000g
Popis
Mouka z červené čočky má neutrální chuť, a tak s ní můžeze upéct sladké i slané pokrmy, zahušťovat i obalovat. Oproti klasické mouce obsahuje ta z červené čočky více vlákniny i bílkovin. V kuchyni ji mohou využít i celiaci, jelikož je přirozeně bezlepková a nenadýmá Tento produkt lze zakoupit v EKO variantě. Obal, ve kterém je produkt zabalen, je vyroben pouze z ekologických, netoxických materiálů (kukuřičný škrob, papír, rostlinná celulóza). Obal lze přidat do kompostu, kde se zcela rozloží. Složení: 100% mletá zrna červené čočky Balení: kvalitní, znovu-uzavíratelný doypack obal nebo gastro balení Dostupné gramáže: 100g ECO, 250g, 500g, 1000g, 5000g XXL, 25kg gastro Země původu: Kanada, výrobek vyroben v ČR Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého. Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření POUŽITÍ MOUKY T ČERVENÉ ČOČKKY Polévky i omáčky můžete odteď zahušťovat moukou z červené čočky. Zahustit s ní můžete masové směsi, zeleninové burgery, bramboráky nebo karbanátky. Z mouky z červené čočky uvaříte i vynikající knedlík a noky. Připravit z ní můžete i pomazánku. A ani při pečení moučníků nezůstane mouka z červené mouky nevyužitá. Ať máte rádi slané nebo sladké dobroty, tak v receptu můžete nahradit mouku tou z červené čočky. Vyzkoušejte třeba čokoládové sušenky, muffiny nebo slané krekry. Při pečení moučníků doporučujeme použít 1 díl mouky z červené rýže na 3 díly mouky uvedené v receptu MOUKA Z ČERCENÉ ČOČKY Červená čočka patří mezi luštěniny a díky své jednoduché přípravě a nenadýmavosti je stále oblíbenější. Obsahuje spoustu bílkovin, je tak vhodnou surovinou pro vegany a vegetariány nebo sportovce. Z minerálů v ní najdeme zinek, draslík, vápník, selen, hořčík, mangan a větší množství železa. Rovněž je červená čočka bohatá na vlákninu a vitamíny sk. B. přirozeně bezlepková nenadýmá
Podobné produkty
Gramáž | 1000g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.