Goji kustovnice čínská 380A (větší) - 250g
Popis
KUSTOVNICE ČÍNSKÁ - nejhodnotnější ovoce planety. Vitamínová bomba ve vynikající RAW kvalitě. Sušená na slunci! Složení: Goji Administrativní zařazení: Sušené ovoce jednodruhové Balení: Kvalitní, znovu-uzavíratelný doypack obal nebo gastro balení Dostupné gramáže: 100g, 250g, 500g, 1000g; 5kg gastro Země původu: Čína Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého. Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření. Sušené plody kustovnice čínské - goji, bez přidaných konzervačních látek, sušená na slunci - výjimečná čistota. Nejhodnotnější ovoce planety. Vitamínová bomba v té nejstravitelnější přírodní podobě. První pozitivní účinky lze pozorovat již po 2 - 3 dnech užívání. Do 14 dní pravidelného užívání dochází u 80% uživatelů k alkalizaci a vyčištění krve. Obsahové látky: 18 druhů aminokyselin. Bobule obsahují až 21 stopových minerálů (např. zinek, železo, měď, vápník, germanium, selen a fosfor). Je bohatým zdrojem karotenoidů včetně beta-karotenu (více beta-karotenu než má mrkev). Bobule obsahují 500krát více vitaminu C na váhu než pomeranče (ty jsou na druhé místě). Bobule kustovnice také obsahují vitaminy B1, B2, B6 a vitamin E. Zralé plody obsahují asi 11 mg železa na 100gramů, beta-sisterol, kyselinu linolovou (mastná kyselina), seskviterpenoidy (cyperon, solavetivon), tetraterpenoidy (zeaxanthin, physalin) a betain (0,1 %). Bobule Goji obsahují polysacharidy, které upevňují imunitní systém. Jeden polysacharid nalezený v tomto plodě byl deklarován jako silný sekretový stimulant (jedná se o látku, která podporuje sekreci lidského růstového hormonu v podvěsku mozkovém). Kustovnice je velmi hydrofilní (na vzduchu nasává vlhkost). Pokud Vám měkká kustovnice více chutná, je vhodné nechat omezené množství jeden den v misce na stole. Tradiční užití: plnou hrst rozdělíme do 3 dávek - u dítěte dle velikosti dlaně - jeho hrst - univerzální dávkování pro všechny členy rodiny.
Podobné produkty
Gramáž | 250g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.