MAKOVÁ MOUKA AKCE!!! - 1000g
Popis
Makovou mouku můžete použít jako náhradu za mouku pšeničnou. A ač vypadá jako mletý mák, stejně voní i chutná, jde o odlišnou surovinu. Mouka je odtučněná, ale obsahuje vysoký obsah bílkovin a také vlákniny. Vhodná je na pečení, k přípravě nádivky i zahušťování. Vhodná pro Low Carb Tento produkt lze zakoupit v EKO variantě. Obal, ve kterém je produkt zabalen, je vyroben pouze z ekologických, netoxických materiálů (kukuřičný škrob, papír, rostlinná celulóza). Obal lze přidat do kompostu, kde se zcela rozloží.
Složení:100% mleté výlisky ze semen máku
Balení: kvalitní, znovu-uzavíratelný doypack obal nebo gastro balení
Dostupné gramáže: 100g EKO, 250g, 500g, 1000g, 5000g XXL, 25kg gastro
Země původu: Slovensko
Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého.
Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření.
Maková mouka
Maková mouka je jednou z možností, jak nahradit klasickou pšeničnou mouku. Lisováním zastudena se mák zbaví většiny oleje a následně se pomele na jemno. Maková mouka tak obsahuje jen minimum tuku, ale zachovává si velké množství vápníku, vlákniny, bílkovin, minerálů i vitamínů
Dokonce maková mouka obsahuje až o 30 % živin více než mletý mák. A na rozdíl od mletého máku neobsahuje žádná hrubá zrníčka. Maková mouka je přirozeně bezlepková a díky minimálnímu obsahu sacharidů ji můžetete zařadit i do Low Carb stravování. Vhodným pomocníkem v kuchyni je i pro paleo stravování, vegany, sportovce nebo při zvýšené potřebě vápníku.
POUŽITÍ
Z makové mouky můžete upéct muffiny, buchty, koláče, pečivo, lívance nebo připravit základ pro makovou náplň. Přidat makovou mouku můžete i do domácího müsli i raw tyčinek. Z makové mouky můžete upéct i chléb, ať už použijete jen makovou mouku nebo kombinaci s jinou moukou. Nemusíte se bát ani zahuštění omáček či polévek. Makovou mouku můžete přidat i do obilninové kaše, která tak získá zcela novou chuť i vůni.
Podobné produkty
Gramáž | 1000g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.