Moruše bílá sušená - 1000g
Popis
Díky obsahu čerstvého nektaru se plody morušovníku stávají nejen skvělou pochoutkou pro děti a dospělé, ale také zdraví prospěšným prostředkem. Složení: Moruše Administrativní zařazení: Sušené ovoce jednodruhové Balení: Kvalitní, znovu-uzavíratelný doypack obal nebo gastro balení Dostupné gramáže: 100g, 250g, 500g, 1000g, 4kg; 10kg gastro Země původu: Turecko Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého. Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření. Moruše bílá - Morus alba je vynikající medové ovoce. Čerstvé plody sušené na slunci. Pokud jste se s moruší bílou ještě nesetkali, určitě Vás okouzlí svojí typicky medovou chutí. Plody jsou cca 2cm veliké obsypané bobulemi plnými přírodního nektaru. Chuť moruše je nepopsatelně lahodná, někým přirovnávána k okusování čerstvé medové plástve, právě vyjmuté z včelího úlu, avšak bez enormní sladkosti medu. Plody se jí celé, nemají pecičky ani tvrdé stonky. Díky obsahu čerstvého nektaru se plody morušovníku stávají nejen skvělou pochoutkou pro děti i dospělé ale také zdraví prospěšným prostředkem. Plody obsahují vitamíny B1, B2, C, řadu minerálních látek, pektiny, organické kyseliny a bílkoviny. Moruše jsou zdrojem resveratrolu. TIP1: Morušový čaj Potřebujeme: 1 lžíci plodů, 3 dl vroucí vody Postup: Plody zalijeme vroucí vodou a vše necháme 15 minut louhovat, pak cedíme, plody pořádně vymačkáme a můžeme popíjet. TIP2: Nápoj z moruše a lněného semínka rozpohybuje střeva Tento nápoj je výborný při problémech se zácpou. Potřebujeme: 1 polévkovou lžíci lněného semene, 4 dl vody, 1 dl morušové šťávy Postup: Ráno semínko přelijeme 4 dl studené vody a vše necháme do večera odpočívat. Večer kolem 18 hodiny ke směsi přidáme morušovou šťávu a pak celou sklenici naráz vypijeme.Podobné produkty
Gramáž | 1000g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.