Rýže Basmati Parboiled dlouhozrnná loupaná - 1000g
Popis
Proč rýže paraboiled? Než se rýže změní v parboiled, musí neloupané zrnko projít procesem namáčení a zpracováním vysokotlakou párou, při němž přecházejí dovnitř zrna vitaminy, minerální látky a stopové prvky, obsažené ve slupce. Z výživového hlediska je hodnotnější než klasická rýže a obsahuje téměř dvojnásobek vitamínů skupiny B, vápníku i železa. Tento produkt lze zakoupit v EKO variantě. Obal, ve kterém je produkt zabalen, je vyroben pouze z ekologických, netoxických materiálů (kukuřičný škrob, papír, rostlinná celulóza). Obal lze přidat do kompostu, kde se zcela rozloží. Složení: Rýže Basmati Parboiled dlouhozrnná loupaná Balení: kvalitní, znovu-uzavíratelný doypack obal nebo gastro balení Dostupné gramáže: 100g EKO, 250g, 500g, 1000g, 5000g XXL, 25kg gastro Země původu: Indie Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého. Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření. Příprava: Rýže je velmi kyprá, nelepí se a udržuje si sypkou konzistenci i po delším vaření. Celková doba přípravy je cca 10 minut. TIP: Hodí se zejména jako příloha nebo k zahuštění polévek. Proč rýže paraboiled? Než se rýže změní v parboiled, musí neloupané zrnko projít procesem namáčení a zpracováním vysokotlakou párou, při němž přecházejí dovnitř zrna vitaminy, minerální látky a stopové prvky, obsažené ve slupce. Z výživového hlediska je hodnotnější než klasická rýže a obsahuje téměř dvojnásobek vitamínů skupiny B, vápníku i železa.Podobné produkty
Gramáž | 1000g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.