SUŠENÉ MASO

Sušené maso je s námi dávno od dob, kdy neexistovaly ledničky. Díky sušení a ošetření solí má “jerky” maso dlouhou trvanlivost, takže se hodí i na opravdu dlouhé cesty. Specialisty v přípravě sušeného masa jsou jednoznačně litevští The Meat Makers, kteří suší a dochucují maso již od roku 2005.
The Meat Makers ctí tradice, ale zároveň experimentují s chutěmi, jemně solí, koření, využívají víno, med nebo brusinky. Proto není divu, že právě jerky od The Meat Makers patří v Evropě mezi ty nejoblíbenější. A proč sušené maso jíst? Jerky obsahují jedinečný podíl bílkovin a jen minimum tuků a sacharidů. Skvělá zpráva pro sportovce!

 

Záznamy nebyly nalezeny...

Provozovatel shopu, jako správce osobních údajů zpracovává cookies soubory, pro vylepšení eshopu, analytické účely a cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde