Psyllium celé

Neohodnoceno
 
Akce Efekt lupa
 

100% vyčištěné obaly semene jitrocele indického, nejvyšší kvalita výhradně z oblasti Pujaba v Indii. Psyllium má schopnost nabobtnat a zvětšit svůj objem až 40x, čímž vyvolá v žaludku pocit sytosti. Proto je psyllium vhodným pomocníkem při redukčních dietách. Psyllium upravuje peristaltiku a čistotu střev, protože svým objemem je schopno pročistit záhyby (klky) tlustého střeva.

Dostupnost SKLADEM U DODAVATELE (100 ks)
Běžná cena 49 Kč
Ušetříte 4 Kč (–8 %)
Cena 39 Kč / ks bez DPH
45 Kč / ks    
Kód produktu 461
Výrobce Wolfberry
Kategorie ZDRAVÍČKO
 
 
100% vyčištěné obaly semene jitrocele indického, nejvyšší kvalita výhradně z oblasti Pujaba v Indii. Psyllium má schopnost nabobtnat a zvětšit svůj objem až 40x, čímž vyvolá v žaludku pocit sytosti. Proto je psyllium vhodným pomocníkem při redukčních dietách. Psyllium upravuje peristaltiku a čistotu střev, protože svým objemem je schopno pročistit záhyby (klky) tlustého střeva.


Slupky semen jitrocele mají mimořádnou vlastnost uvolňovat přírodní gelovou hmotu, této vlastnosti si lidé všimli již v dávné historii a tento efekt je dobře popsán například v Ajurvédské medicíně. Jak se psyllium užívá? 1 až 2 čajové lžičky rozmícháme ve vlažné vodě, čaji, šťávě…, necháme 5 min působit a následně konzumujeme ráno či večer před jídlem. Psyllium je možné přidat do jogurtu či pečiva. Maximální denní dávka je 5 gramů.
Nutriční hodnota psyllia je velmi nízká, jedná se vlastně o čistou vlákninu, která projde trávicím traktem. V současné době je konvenční strava na vlákninu velmi chudá, proto je psyllium velmi vhodným doplňkem stravy pro všechny kteří chtějí předejít civilizačním chorobám a zajistit si zdraví a čistotu celého organizmu. Psyllium neobsahuje lepek, není návykové a tudíž je vhodné také k dlouhodobému užívání. Lze je používat místo běžných projímadel s negativními vedlejšími účinky.

Země původu: Indie

Obsah balení: 75 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.