Hodnocení obchodu

4,9 541 hodnocení
Přidat hodnocení
5
509x
4
18x
3
2x
2
6x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
D Avatar autora Dagmar | 25.11.2021
Jsem nadšena, že jsem objevila tento e-SHOP. Ledvinové pásy jsou velmi příjemné, vřele doporučuji !!! Určitě budu nakupovat i další zajímavé a hodnotné zboží v tomto obchodě. Pane Frajmane, srdečně děkuji za malý dáreček, který moc potěšil.
Z Avatar autora zákazník | 23.11.2021
doporučuji
M Avatar autora Markéta | 18.11.2021
Velmi zajímavá nabídka. Konečně kvalitní bylinkové produkty pohromadě. Užívám Clarkia, bylinný extrakt na detoxikaci a jsem nadšená už jen z přesného rozpisu na denní bázi. Díky !
E Avatar autora Eva | 15.11.2021
Nespokojenost,produkt nekvalitní a neodpovídá ani popisu,který k němu přišel. Byty tam totiž dva a jeden byl pravdivý a druhý zase opak. Bohužel jsem nestihla vrátit. Takže pas jsem poslala do koše.
ZF Avatar autora Zdeněk Frajman (Administrátor) 16.11.2021
Hezký den paní Stiaková, děkuji za Vaše hodnocení zakoupeného produktu. Nespokojenost s produktem lze řešit. Příště mi zavolejte a domluvíme se na řešení. Třeba výměna za větší velikost. Nebo mi produkt můžete poslat zpět, pokud není výrobek poškozený, vrátím Vám peníze i po 14 denní zákonné lhůtě. S přáním zdraví Zdeněk Frajman
MF Avatar autora Monika Fuková | 14.11.2021
Velmi spokojená,rychlé vyřízení objednávky,děkuji. Monika
Z Avatar autora Zdena | 10.11.2021
Naprostá spokojenost ,rychlé dodání
M Avatar autora Miroslava | 04.11.2021
Naprostá spokojenost, velmi rychlé dodání.
J Avatar autora Jana | 02.11.2021
Naprostá spokojenost
RF Avatar autora Růžena Fialová | 30.10.2021
Děkuji, jsem spokojena, rychlé vyřízení objednávky
VP Avatar autora Vlasta Pulcova | 27.10.2021
Spokojená
M Avatar autora MH | 25.10.2021
spokojenost
E Avatar autora Eva | 25.10.2021
Ok
J Avatar autora Jana | 25.10.2021
Spokojená
RV Avatar autora Radim Výtisk | 24.10.2021
v pohodě
L Avatar autora Lenka | 12.10.2021
Ano, vše je v pořádku.
R Avatar autora Růžena | 12.10.2021
Ano velmi
KV Avatar autora Kateřina Vašíčková | 11.10.2021
Vše proběhlo v pořádku.
M Avatar autora Max | 11.10.2021
Vše v pořádku!
VS Avatar autora Václava Sochorová | 10.10.2021
S dosláním budíku i s cenou jsem byla spokojena.
J Avatar autora Jarka | 09.10.2021
Velmi spokojená s produktem, cenou i dopravou. Doporučuji.

Stránka 1 z 28 , položek celkem: 556

Provozovatel shopu, jako správce osobních údajů zpracovává cookies soubory, pro vylepšení eshopu, analytické účely a cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde