Medovina z Potštejna 0,5l

 
  • 1 z 4
 

• bez přidaného cukru
• při výrobě se nepoužívá tepelné úpravy
• neobsahuje žádné konzervační látky, barviva ani příchutě

Dostupnost SKLADEM U DODAVATELE (3 ks)
Můžeme doručit do
11.03.2024
Cena 227 Kč bez DPH
275 Kč / ks    
Kód produktu 11_1
Značka Pleva
Kategorie Medoviny
 

Skvělá a poctivá potštejnská

„Tradiční potštejnská medovina má vynikající chuťové vlastnosti a špičkovou kvalitu. Vyrábíme ji z úplně prvních kvalitních jarních medů z pampelišek, čerstvě rozkvetlých rostlin a ovocných stromů. Proto tak nádherně voní a ještě lépe chutná.“ Milan Pleva

Recepturu medoviny jsme za tři desítky let vyladili k dokonalosti

Medovina z Potštejna je vůbec první medovinou, kterou jsme začali před necelými patnácti lety vyrábět. Ovšem tajemstvím výroby a hledáním dokonalé receptury se Milan Pleva zabýval již mnoho let před zahájením výroby pro zákazníky.

Protože jsme neměli žádnou rodinnou recepturu předávanou z generace na generaci, přečetli jsme spoustu knížek, konzultovali proces kvašení s vinařem a především neustále vylepšovali, starali se o dobré podmínky uskladnění, kontrolovali výrobní teplotu i teplotu při zrání a pravidelně ochutnávali.

Potštejnskou medovinu jsme za dlouhá léta vyladili k dokonalosti a na postupu její výroby bychom neměnili ani jediný krok.

Kvalitní složení odráží výjimečnou chuť

Naše tradiční medovina vzniká kvašením květového medu za použití speciálních kvasinek. Protože chceme zachovat významné látky včelího medu, nepoužíváme při její výrobě tepelnou úpravu.

Složení medoviny je rovněž výjimečné, neobsahuje totiž žádné konzervační látky, barviva ani příchutě. Žádné z našich medovin nedokyselujeme nebo naopak nedoslazujeme (nestandardizujeme), proto je každá šarže originální a její chuť je závislá na druhu použitého medu. Pokaždé ale chceme dosáhnout jedinečné a výjimečné chuti, proto ji necháváme zrát minimálně rok a půl.

 

Podobné produkty

Hmotnost 0.8 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: